ADVENT U KOPRIVNICI

Koprivnička bajka: nastupaju Mia Dimšić, Danijela Martinović i Mejaši

Objavljeno, 12. prosinca 2019. Zabavno
# Foto: Robert Mihaljević / Mia Dimšić na otvorenju Koprivničke bajke
AUTOR
Redakcijski tekst

Mia Dimšić, Danijela Martinović i Mejaši glavne su zvijezde ovogodišnje Koprivničke bajke, adventske zabave u središtu grada koja počinje u petak, 13. prosinca, i trajat će do 31. prosinca.

Mia Dimšić, popularna mlada pjevačica i kantautorica, nastupila je u petak u 19 sati na pozornici na Zrinskom trgu u Koprivnici. Održala je romantični koncert pod kišobranima jer je od početka nastupa sipila kiša.

Kako je bilo na koncertu, možete pogledati na ovome LINKU. U Galeriji Koprivnica u 18 sati otvorena je u petak izložba umjetnice Dijane Nazor.

Koprivnička bajka
Koprivnička bajka u središtu grada
DOČEK DJEDA MRAZA

Već drugi dan, u subotu, na Zrinskom trgu od 10 sati kreće program dočeka Djeda Mraza u organizaciji društva Naša djeca s podjelom prigodnih darova mališanima.

Inače, tijekom koprivničkog adventa bit će mnoštvo dječjih nastupa, kazališnih predstava i drugih kulturnih događaja u središtu grada, ali i dvorani Domoljuba i galeriji.

Na sam Božić, 25. prosinca, na pozornici na Zrinskom trgu od 20 sati nastupa Danijela Martinović.

Staru će godinu pak Koprivničanci i gosti 31. prosinca od 23 sata ispratiti uz nastup popularnog tamburaškog sastava Mejaši, tradicionalni šampanjac i veliki vatromet. Dan ranije, 30. prosinca u 19 sati, nastupa Tamburaški sastav Dangube.

Mališani otvorili veliko klizalište u središtu Koprivnice
Klizalište u parku / Foto: Robert Mihaljević
VELIKO KLIZALIŠTE

Od mnoštva zabavnog sadržaja izdavajamo i brojne nastupe u subotu, 21. prosinca, također u gradskom središtu: od 18 sati Dječji zbor Zvončići Močile, od 18.30 Koncert Puhačkog orkestra Grada Koprivnice, od 19 sati koncert Eric Vidović acoustic, a od 20 sati Laura, Matija & Luigi acoustic.

U središtu grada kao uvertira u Koprivničku bajku otvoreno je veliko klizalište koje se po prvi put prostire i po stazi u parku.

Prigodnim programom otvorili su ga mališani Dječjeg vrtića Tratinčica i polaznici Male sportske škole koji su pokazali vještine na ledu.

Klizalište je otvoreno radnim danom od 9 do 22 sata, a vikendom do 23 sata. Cijena klizanja iznosi simboličnih pet kuna, a najam klizaljki je deset kuna. Prema najavi, klizalište bi trebalo biti otvoreno do 6. siječnja.

DETALJAN PROGRAM KOPRIVNIČKE BAJKE MOŽETE POGLEDATI OVDJE:


Tagovi: ADVENT BOZIC DANIJELA MARTINOVIC KOPRIVNICKA BAJKA MEJAšI MIA DIMšIć NOVA GODINA

NEDAVNO OBJAVLJENO