SVE JE SPREMNO

Koprivnica se pripremila za otvaranje tržnice u srijedu

Objavljeno, 07. travnja 2020. Vijesti
# Foto: KOMUNALAC /Gradska tržnica u Koprivnici / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Zaposlenici Komunalca i Kominga u utorak su pripremali prostor Gradske tržnice i dio Trga bana Jelačića u Koprivnici kako bi sve bilo spremno u trenutku kada odluka o otvaranju tržnica stupi na snagu.

Prema najavi Nacionalnog stožera civilne zaštite, odluka će biti donesena danas, a vrijedit će od sutra, dakle od srijede.

Na Gradskoj tržnici moći će se prodavati samo hrana, odnosno voće, povrće i druge namirnice namijenjene konzumaciji, a prodaja cvijeća te presadnica voća, povrća i cvijeća organizirat će se na Trgu bana Jelačića, u ograđenom prostoru.

Tamo je postavljeno 26 štandova međusobno udaljenih dva i pol metra, a u prostor će se moći ući isključivo na jedan ulaz/izlaz od strane Zrinskog trga.

I na prostoru tržnice prodavači će biti raspoređeni tako da su što dalje jedan od drugog, a u tržnicu će se moći ući na glavnom ulazu te sa stražnje strane od starog parkirališta.

Radnici Komunalca i komunalni redari regulirat će ulaz kupaca, a strogo će se provoditi i mjere socijalnog distanciranja i higijene u samom prostoru tržnice, kao i na prostoru za prodaju cvijeća i presadnica na trgu.

Izvor: KOMUNALAC


Tagovi: OTVORENJE TRZNICA

NEDAVNO OBJAVLJENO