Koprivnica odabrala glazbenike za advent i doček Nove godine

Objavljeno, 24. studenoga 2023. Zabavno
# Foto: GRAD KOPRIVNICA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradske vlasti u Koprivnici odabrale su izvođače koji će održati koncerte u sklopu manifestacije Koprivnička bajka te za doček Nove godine na trgu.

Koprivnički advent počinje sredinom prosinca, a koncerti će se održavati na pozornici u središtu grada.

Kako doznajemo, umjetnički nastupi više izvođača u sklopu manifestacije “Koprivnička bajka” stajat će 24.420 eura, a umjetnički nastup jednog izvođača u sklopu manifestacije “Ususret novoj godini” 19.140 eura.

Koncerti za Bajku i Novu godinu, dakle, ukupno će stajati oko 44.000 eura, a riječ je o cijenama bez pdv-a. Gradske vlasti još nisu objavile tko će sve nastupiti na koprivničkome trgu, ali uskoro ćemo i to doznati.

Organizacija svih koncerata u sklopu manifestacija “Koprivnička bajka” i “Ususret novoj godini” dodatno će u tehničko-pripremnom dijelu stajati 10.000 eura bez pdv-a. Za tradicionalni vatromet za doček Nove godine predviđeno je 6300 eura.

Kad se to sve zbroji, Grad će uz potporu sponzora za blagdanske koncertne ugođaje i ispraćaj stare godine na trgu izdvojiti ukupno oko 60.000 eura.

Usporedbe radi, Grad Dubrovnik je za doček Nove godine angažirao Zdravka Čolića kojem će platiti čak 130.000 eura. Prema prvim neslužbenim informacijama, Split će izvođače na dočeku platiti blizu 100.000 eura.


Tagovi: ADVENT CIJENA DOčEK NOVE GODINE KONCERTI KOPRIVNIčKA BAJKA

NEDAVNO OBJAVLJENO