PROGLAŠEN POBJEDNIKOM

Koprivnica ima najboljeg i najaktivnijeg člana Mladeži HDZ-a u državi

Objavljeno, 15. listopada 2019. Vijesti
# Foto: HDZ (sa skupa u Osijeku)
AUTOR
Redakcijski tekst

Fran Papac iz Koprivnice proglašen je najboljim članom Mladeži HDZ-a u Hrvatskoj na nacionalnom danu stranačke mladeži u Osijeku.

Magistar prava Papac aktivan je član Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, sudjeluje na brojnim aktivnostima na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Član je i Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a te je aktivno uključen u rad Odbora za politike mladih, posebice u rješavanju stambenih pitanja i zapošljavanja mladih.

Na prvom Nacionalnom danu Mladeži HDZ-a sudjelovalo je 270 prijatelja i članova mladeži iz svih hrvatskih županija, BiH i Vojvodine. Županiju su predstavljali čelnica Mladeži Sonja Celiščak, potpredsjednik Fran Papac te članovi Iva Maletić, Kasijan Blažek i Andrej Skec.

Fran Papac, među ostalim, je i polaznik, aktualne 13. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

„Iznimno sam ponosan na priznanje koje mi je poticaj za daljnji stranački rast i razvoj, a i dodatna je motivacija za rad ka boljitku i razvoju HDZ-a te društva u cjelini“, izjavio je Fran Papac, kako su priopćili iz HDZ-a.

Na prvom Nacionalnom danu mladeži u Osijeku bio je i predsjednik HDZ-a i Vlade RH-a Andrej Plenković sa suradnicima.

Fran Papac, HDZ
Fran Papac najbolji član mladeži HDZ-a u državi / Foto: HDZ


Tagovi: FRAN PAPAC HDZ MLADEž

NEDAVNO OBJAVLJENO