FOTELJE ZAMIJENILI BLAGAJNAMA

Kopirali Mršića: uprava Konzuma svoje direktore poslala da rade u dućane

Objavljeno, 10. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: PODRAVKA (bivši član uprave Podravke Miroslav Klepač za Uskrs radio u dućanu)
AUTOR
Redakcijski tekst

Menadžeri i administracija trgovačkog diva Konzuma ovog su ljeta preseljeni u dućane diljem zemlje kako bi pomogli prodavačicama i prodavačima, ali i osobno se uvjerili kako to izgleda u srcu sezone.

Kako je doznao poslovni tjednik Lider, “osim studenata, u dućanima rade i menadžeri i zaposlenici iz Konzumove uprave, koji imaju mogućnost da prije ili nakon godišnjeg odmora odrade tjedan dana punog radnog vremena u trgovinama”

-To je ujedno i najbolji način da se kolege upoznaju s procesima i standardima poslovanja unutar prodavaonice, odnosno da iz prve ruke i na praktičan način steknu uvid u to kako se njihov svakodnevni posao odražava na pojedinu prodavaonicu, a slijedom toga i na ukupno maloprodajno poslovanje – istaknuli su u Konzumu.

Što mislite o slanju direktora na rad u dućane?

View Results

Loading ... Loading ...

Dok jedni taj potez pozdravljaju, drugi kažu kako je demagoški i mazanje očiju jer to neće riješiti problem nedostatka radne snage u Konzumu, posebno ljeti.

Prvi je taj potez bio povukao tadašnji predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić koji je menadžere i službenike uoči Uskrsa 2012. godine natjerao u trgovačke centre. Tamo su slagali police i razgovarali s kupcima o Podravkinim proizvodima.

Mnogi su taj potez u prvim mjesecima Mršićeva mandata proglasili demagoškim, ali dobar dio podravkaša govorio je kako im je to bilo vrijedno iskustvo.


Tagovi: DUćANI KONZUM MENADžERI MRSIC PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO