POLICIJA JE PRIVELA

Konobarica usred noći urlala na ulici: Dečko i ja smo dobili svrab…

Objavljeno, 10. veljače 2022. Crna kronika
# Foto: Youtube screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Konobarica Eleonora (29) proglašena je krivom i osuđena jer je oko 22.20 sati vikala ispred stambene zgrade te pokušala napasti policajca koji je ju privodio.

Prema presudi, ona je lani u rujnu nešto prije 22.30 sati ispred stambene zgrade u Ulici Milke Trnine u Zagrebu “narušavala javni red i mir na način da je vikala na ulici, što je uznemirilo prolaznike i stanare u zgradi”.

“Iste zgode prilikom prijevoza vozilom hitne u bolnicu vrijeđala je policijske službenike riječima ‘jeb… ti mater, za sve si ti kriv, koji kur… hoćeš od mene’, nakon čega je pokušala napasti policajca”, navodi se u presudi prekršajne sutkinje.

Eleonora je na sudu priznala sve što joj se stavlja na teret te se svima ispričala. Objasnila je i kako je došlo do svega.

“Navedene zgode bila sam iznervirana životnom situacijom u kojoj sam se našla. Naime, iznajmila sam stan u toj zgradi, ali sam u njemu dobila svrab, a također i moj dečko, pa smo morali biti 12 dana u izolaciji radi toga i još uvijek se liječimo od svraba.

To me sve izbacilo iz takta pa sam konzumirala alkohol i radi toga izazvala ovaj događaj na ulici ispred te zgrade, a zbog kojeg sam dobila i otkaz. Ali, od jučer sam dobila novi posao konobarice u restoranu”, naglasila je djevojka obećavši da to više nikad neće učiniti.

Sutkinja ju je osudila na novčanu kaznu od 400 njemačkih maraka, odnosno 1539,37 kuna. Mora platiti i 200 kuna troškova prekršajnog postupka.


Tagovi: KONOBARICA SVRAB

NEDAVNO OBJAVLJENO