TKO JE OVDJE NEODGOVORAN

Koncert Jelene Rozge odgođen. Zak, Grdović i Crvena jabuka pjevaju

Objavljeno, 24. lipnja 2020. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / Mladen Grdović
AUTOR
Robert Mihaljević

Jelena Rozga ipak neće nastupiti 26. lipnja u središtu Koprivnice na otvorenju tradicionalne manifestacije Ljeto na Zrinskom.

Odgođen je i subotnji koncert skupina Simply brass i Matija Dedić trio na Zrinskom trgu u Koprivnici.

Razlog? Novo razbuktavanje epidemije koronavirusa i činjenica da virus kruži slobodno u populaciji, odnosno da se uopće ne zna kako se zarazila polovica novooboljelih.

“Održan je sastanak Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice na kojem se, između ostalog, raspravljalo o održavanju manifestacija na području grada.

Nije dobro

Uzevši u obzir povećanje broja novozaraženih, članovi Stožera donijeli su zaključak da nije dobro održavati velike koncerte na kojima postoji mogućnost dolaska većeg broja osoba”, navode u Gradskoj upravi.

Dok Koprivnica odgađa koncerte, u susjednim gradovima i općinama ovog časa na to ne pomišljaju. U subotu, tako, održat će se tradicionalna Legenda o Picokima u Đurđevcu s čak 300 statista i tisućama posjetitelja.

Dan ranije, u petak u 21 sat, u Đurđevcu najavljen je koncert poznatog dalmatinskog zabavnjaka i feštara Mladena Grdovića. U subotu nastupa skupina Vigor, a u nedjelju Crvena jabuka.

Velika fešta priprema se i na Kalniku. Tamo se svečano otvara novouređeni trg, a u subotu će, prema najavi ogranizatora, na kalničkom trgu nastupiti Ivan Zak.

Kandidati na listama

Od tradicionalnog Spravišča ne odustaju ni Križevčani. Najpoznatija gradska turistička manifestacija održat će se 4. srpnja, na dan predizborne subotnje šutnje, a na trgu nastupa mlađahni Marko Kutlić.

Na čelu tih gradova i općine kandidati su koji se bore za saborske mandate. Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić treći je na listi Restart koalicije.

Šef Gradskog vijeća Đurđevca Željko Lacković predvodi svoju listu. Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn (HSS) šesti je na listi Restarta, a načelnik Kalnika Mladen Kešer sedmi.


Tagovi: GRDOVIć JELENA ROZGA KONCERT LJETO NA ZRINSKOM PICOKIJADA ZAK

NEDAVNO OBJAVLJENO