SLAVE GODIŠNJICU

Komunalac vas u ponedjeljak prigodno daruje za svoj 63. rođendan

Objavljeno, 25. travnja 2021. Zabavno
# Foto: Tea Jurković / Glas Podravine / Komunalčev bistro Smutek na ulazu u koprivničku tržnicu
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

U ponedjeljak, 26. travnja, koprivnički Komunalac obilježava 63. godišnjicu. Tom je prilikom za sve pripremio nekoliko pogodnosti.

“Na blagajnama Komunalca, gradskoj tržnici, gradskom groblju i ispred upravne zgrade Komunalca,  dijelit će se cvjetne sadnice svim korisnicima koji izvrše uplatu na blagajni u vremenu od 07:00 do 14:00 sati.

Podjela cvijeća / Foto: Komunalac

Svim građanima osiguran je besplatan parking – dnevna parkirna karta na svim javnim parkiralištima u Koprivnici pod upravljanjem Komunalca.

Također, svi posjetitelji Gradskih bazena Cerine mogu se besplatno kupati  u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, u oazi zdravlja, ljepote i dobrih osjećaja.

Bazeni Cerine / Foto: Komunalac

Na gradskoj tržnici Koprivnica, sve godišnje zakupnike prostora Komunalac će počastiti besplatnim dnevnim zakupom, a isto tako i svi izlagači na sajmištu taj dan imat će besplatan zakup.

Smutek – domaći kutek za sve svoje korisnike pripremio je na Facebook stranici Komunalca foto natječaj “Pofotkaj i zagrizi“.

Bistro Smutek na ulazu na tržnicu / Foto: Komunalac

ŠTO TREBAŠ UČINITI?

  1. Fotkaj se sa svojim omiljenim jelom iz Smuteka
  2. Lajkaj facebook stranicu Komunalca
  3. Lajkaj objavu „Pofotkaj i zagrizi“ na Facebooku i u komentare ispod zalijepi fotku svog omiljenog jela iz Smuteka s hashtagom #pofotkajizagrizi
  4. Tagiraj @KomunalacKC profil

Naš kulinarski tim iz Smuteka izabrat će onu najoriginalniju i najkreativniju. Možda baš ti budeš sretnik i osvojiš poklon bon u Smuteku.

Proslavite i vi 63. rođendan Komunalca i iskoristite pogodnosti koje vam nudimo”, navode u gradskoj komunalnoj tvrtki.

Izvor: Komunalac


Tagovi: DAROVI KOMUNALAC OBLJETNICA ROđENDAN

NEDAVNO OBJAVLJENO