RADI I RECIKLAŽNO

Komunalac odvozi glomazni otpad iz okolnih naselja i općina

Objavljeno, 23. travnja 2020. Zeleno
# Foto: KOMUNALAC / Odvoz krupnog otpada na legradskom području
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

U ovim izvanrednim okolnostima koprivnički Komunalac trudi se da građani i dalje dobivaju sve komunalne usluge koje u Koprivnici, koprivničkim prigradskim naseljima i okolnim općinama pružaju.

Uz to, najvažnija je sigurnost zaposlenika koji su u svakodnevnom kontaktu s građanima, a koji zajedno sa svim ostalim sektorima tvrtke Komunalac rade na tome da se svakodnevni život građana odvija što normalnije.

Dana 22. travnja obavljen je i redovni odvoz glomaznog otpada u rajonu 19: Općina Legrad, Veliki Otok, Mali Otok, Selnica Podravska, Kutnjak, Antolovec i Zablatje,

Ovom prilikom, molimo građane da prilikom donošenja reciklabilnog otpada u Reciklažno dvorište Herešin sav otpad kojeg žele zbrinuti u reciklažnom dvorištu bude razvrstan prema vrsti materijala (Recikliranje od A do Ž).

Na taj način brže ćemo i efikasnije uputiti vas u koji je spremnik potrebno odložiti pojedinu vrstu otpada te lakše evidentirati vrstu i količinu zaprimljenog otpada.

Zbrinjavanje svih vrsta reciklabilnog otpada u Reciklažnom dvorištu Herešin besplatno je za sve građane Koprivnice, koprivničkih prigradskih naselja i općina u kojima Komunalac obavlja odvoz otpada.

Radno vrijeme je radnim danom od 9 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati. Molimo građane da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i higijene prilikom dolaska i boravka u našem reciklažnom dvorištu.

Izvor: KOMUNALAC


Tagovi: KOMUNALAC KRUPNI OTPAD OTPAD

NEDAVNO OBJAVLJENO