PROVEDEN OČEVID

Kobnu nesreću s poginulom osobom u 5 ujutro skrivio mladi vozač (21)

Objavljeno, 31. ožujka 2022. Crna kronika
# Foto: Prizori s teške prometne nesreće rano jutros kod Požege
AUTOR
Redakcijski tekst

Državno odvjetništvo u suradnji s policijom obavilo je očevid teške prometne nesreće u kojoj je u četvrtak oko 5 ujutro jedna osoba smrtno stradala na lokalnoj cesti Požega – Mihaljevci.

“Prema dosad utvrđenom, do nesreće je došlo tako da je 21-godišnjak upravljao osobnim vozilom marke Seat Leon iz smjera Požege u smjeru Mihaljevaca pri čemu je propustio prilagoditi brzinu mokrom i skliskom kolniku.

Uslijed toga je, izlaskom iz zavoja u lijevo, prešao na suprotni kolnički trak kojim je iz smjera Mihaljevaca nailazio osobni automobil marke Škoda Fabia. Došlo je do izravnog sudara i zanošenja oba automobila.

Nakon toga je, krećući se iza osobnog automobila Škoda Fabia, došlo do naleta kombi vozila Opel Vivaro na osobni automobil Škoda Fabia pri čemu je smrtno stradao 51-godišnji vozač osobnog automobila Škoda Fabia. 

Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju mrtvog tijela i vještačenje krvi i urina sudionika te će se provesti potrebne radnje radi utvrđenja okolnosti prometne nesreće”, izvijestili su danas iz Općinskog državnog odvjetništva.

Mladi vozač koji je skrivio nesreću lakše je ozlijeđen. Prijeti mu višegodišnji zatvor.


Tagovi: POGINUO POžEGA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO