OBNAVLJA SE 'VELEBIT'

Kino dobiva novo platno i zvuk pa u petak časti besplatnim filmskim projekcijama

Objavljeno, 11. rujna 2019. Zabavno
# Foto: GRAD KOPRIVNICA
AUTOR
Redakcijski tekst

Premda je ovaj petak 13. dan u mjesecu, koprivničko Kino Velebit pobrinulo se da ne vam ne bude nesretan. Štoviše, upravo u petak na rasporedu su dvije besplatne kino projekcije.

“U 16 sati, tako, prikazat ćemo animirani film Kralj lavova,  a u 18 sati igrani film Spiderman: daleko od kuće. Oba filma bit će prikazana u 3D tehnologiji, a besplatne ulaznice moći će se podići sat vremena prije projekcija na blagajni kina”, navode u Velebitu.

Bit će to prilika i da se uvjerite u nova tehnološka dostignuća koja se ovih dana postavljaju u dvorani kina. Upravo se montira wall to wall srebrno Harknessovo platno te novi procesora zvuka Dolby cp750, što će omogućiti veći užitak u filmskim projekcijama.

Ukupna cijena radova iznosi oko 84.000 kuna, navode u Kinu Velebit i mole za razumijevanje jer kino do petka neće raditi. U petak pak dođite pogledati ‘čudo’ kinematografske tehnike.

Kako napreduju radovi na zamjeni ekrana i procesora zvuka u srijedu se osobno došao uvjeriti gradonačelnik Mišel Jakšić kojeg je s detaljima zahvata upoznala ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Maja Holek.


Tagovi: KINO VELEBIT PLATNO

NEDAVNO OBJAVLJENO