‘Kc vode’ vrtiću kupile ljuljačku vrijednu 2600 eura

Objavljeno, 24. kolovoza 2023. Vijesti
# Foto: KC VODE / Direktor KC voda Zdravko Petras, zamjenica ravnateljice vrtića Ida Šipek i zamjenica direktora KC voda Sandra Sinjeri
AUTOR
Redakcijski tekst

Tvrtka Koprivničke vode donirala je Dječjem vrtiću Tratinčica dječju ljuljačku vrijednu 2637 eura, a koja je postavljena u dvorištu objekta Zvjezdica na Lenišću.
Na vrijednoj donaciji Koprivničkim vodama zahvalila je Ida Šipek, zamjenica ravnateljice DV Tratinčica, te je istaknula kako je svako igralo u vrtiću dobrodošlo, pogotovo ako služi razvoju i napretku djece, što kognitivnom, što motoričkom.

Zdravko Petras, direktor Koprivničkih voda, naglasio je kako tvrtka aktivno sudjeluje u životu grada, što kroz sponzorstva udruga koje se svake godine prijavljuju za financiranje projekata, što kroz ovakve donacije koje su također postale dio poslovanja i društveno odgovorne politike.

Posebno veseli kada se radi o donacijama koje će najviše koristiti najmlađi građani, kao što je slučaj s ovom ljuljačkom.

Koprivničke vode svake školske godine sudjeluju i u projektu Grada Koprivnice kojim se svim učenicima osiguravaju besplatni kompleti bilježnica.

Kroz komponente projekta Aglomeracije unazad nekoliko godina financirane su i bilježnice i za sve škole u općinama u kojima se provodi projekt Aglomeracije, uključujući i gradske škole te vrtiće.


Tagovi: KC VODE LJULJACKA VRTIC

NEDAVNO OBJAVLJENO