Katarina u kafiću premlatila mladića jer joj je prijatelja nazvao debelom svinjom

Objavljeno, 11. travnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Ratoborna Katarina (22) proglašena je krivom i osuđena nakon što je u kafiću premlatila mladića Antonija (24) jer je vrijeđao njezina prijatelja Davora.

Prema presudi, sve se dogodilo u kolovozu oko 5 ujutro u Ivanić-Gradu na Trgu Vladimira Nazora, unutar ugostiteljskog objekta Night bar Exclusive bar. Katarina je “narušavala javni red i mir na način da je rukom i nogama udarala Antonija u predjelu glave i tijela”.

“Iz liječničke dokumentacije vidljivo je da je istom liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a da je zadobio ozljede lica, glave, prsnog koša i podlaktice”, navodi se u presudi koja je donesena ovih dana.

No, osuđen je i Antonio, i to jer je pod utjecajem alkohola vrijeđao Katarininog prijatelja Davora riječima: “Debela svinjo, smeće”! Kriv je i Stjepan (21) koji je je nakon svega bacio drveni stolac na Antonija.

Katarina se jedina odazvala na sudsko ročište te je pošteno priznala krivnju. Rekla je da je Antonija mlatila rukama i nogama te da bi bilo i gore da ju nije rukama zadržao prijatelj Davor.

Kazna 180 maraka

“Bila sam u društvu sa Stjepanom i Davorom, a poznanik Antonio je bio pijan i vrijeđao Davora nazivajući ga debelom svinjom, stokom, smećem, a mene je pogodio bocom piva u desno rame i gurnuo me tako da sam pala.

Potom sama ja gurnula Antonija tako da je pao i tada sam ga nekoliko puta rukom i nogama udarila u gornji dio tijela. Davor me držao”, branila se Katarina.

Njezine riječi potvrdio je svjedok Toni koji je te noći bio u kafiću s Antonijem.

“Otišao sam bio u wc, a nakon što sam se vratio imao sam šta vidjeti: Antonio leži na podu i brani glavu rukama, a Katarina ga udara rukama po glavi”, ispričao je Toni koji je potvrdio i kako je na koncu Stjepan bacio drveni stolac na Antonija.

Krivi su, dakle, Katarina, Antonio i Stjepan. Svi moraju platiti po 180 njemačkih maraka, odnosno po 675 kuna kazne. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.


Tagovi: DJEVOJKA IVANIć GRAD KAFIć PREMLATILA TUčNJAVA

NEDAVNO OBJAVLJENO