Katarina Peović dočekala Plenkovića u Koprivnici: ‘Kako vas nije sram?’

Objavljeno, 11. travnja 2024. Vijesti
# Foto: ČITATELJ / Transparent danas dočekao Plenkovića u Koprivnici
AUTOR
Robert Mihaljević

U četvrtak je Dan županije u Koprivnici. Svečana sjednica u Domoljubu trebala je početi u 11 sati, ali kasnila je u iščekivanju premijera Andreja Plenkovića.

No, na kraju je ipak počela bez najdražega gosta koji je stigao nešto prije 12.30 sati. Dakle, Plenković je na rođendan županije kasnio sat i pol.

Premijera je ispred dvorane Domoljuba u Koprivnici dočekala čelnica Radničke fronte Katarina Peović sa stranačkim aktivistima koji su razvili transparent “Radnicima mrvice, a njima bogatstvo”. Time su se referirali na tekst našeg portala o primanjima menadžera Podravke.

Plenković stigao pred koprivnički Domoljub sa sat i pol kašnjenja / Foto: Čitatelj

Kako vas nije sram? Isplaćujete radnicima crkavicu, a upravi masne bonuse? Gori ste od Franje Tahija”, dočekala je Katarina Peović Andreja Plenkovića koji je tog časa izlazio iz službenog automobila ispred ulaza u koprivnički Domoljub.

Katarina Peović objasnila je kako su tu jer žele izraziti protest i nezadovoljstvo zbog enormnih primanja menadžementa Podravke, dok radnici u pogonima zarađuju tek nešto više od minimalca.

“Dok radnici rade za crkavicu, uprava sebi isplaćuje ogromne bonuse. Predsjednica uprave Podravke Martina Dalić dobit će tako ovih dana više od 170.000 eura bonusa”, upozorila je Katarina Peović.

Zbog toga, navodi, Radnička fronta želi uvesti porez na najbogatije kojih je u Hrvatskoj jedan posto. Ranije su članovi RF-a transparente razvili i ispred sjedišta Podravke u Starčevićevoj.


Tagovi: ANDREJ PLENKOVIć DAN žUPANIJE KATARINA PEOVIć PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO