NEPLANIRANO KAŠNJENJE

Kasni specijalno platno iz Francuske, otvorenje kina pomaknuto za subotu

Objavljeno, 12. rujna 2019. Zabavno
# Foto: KINO VELEBIT
AUTOR
Redakcijski tekst

Unatoč najavi i trudu organizatora, Kino Velebit u Koprivnici neće početi s radom u petak, već u subotu, priopćila je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Maja Holek.

U tijeku su radovi u kinodvorani u kojoj se postavlja novo suvremeno platno za projekcije i procesor zvuka.

No, ostaje obećanje o besplatnim projekcijama filmova u 3D tehnici: u subotu u 16 sati “Kralj lavova”, a u 18 sati “Spiderman: Daleko od kuće”. Besplatne karte podižu se na blagajni kina sat vremena prije početka projekcije.

“I najbolji planovi se ponekad izjalove i očito nam petak 13. nije naklonjen. U koordinaciji s izvođačem radova, proizvođačem platna po mjeri iz Francuske, i prijevoznika nastala je situacija kojoj se nismo nadali – kasni dostava platna.

Budući da je pred našim platnom još dug put do Koprivnice, otvorenje novoopremljenog Kina Velebit moramo pomaknuti na subotu. Žao nam je što je došlo do ove nepredviđene situacije.

Završni radovi na postavljanju novog platna i kalibraciji sustava bit će odrađeni sutra (petak) u popodnevnim satima, pa u subotu nastavljamo s redovnim radom.

Podsjećamo vas da su projekcije u subotu, 14.rujna u 16 sati (Kralj lavova 3D) i 18 sati (Spiderman: Daleko od kuće 3D) besplatne. Vidimo se u Kinu Velebit”, priopćila je Maja Holek.


Tagovi: KINO OTVORENJE PLATNO

NEDAVNO OBJAVLJENO