Kako mu je samo ovo uspjelo, majko presveta?!

Objavljeno, 24. rujna 2023. Crna kronika
# Foto: ČITATELJ / Automobilom završio na krovu parkiranih vozila, i to okrenut na krov
AUTOR
Redakcijski tekst

Nevjerojatna prometna nesreća u prvim satima nedjelje u Slatini.

Kako javlja čitatelj i očevidac nesreće, vozač je zbog velike brzine i skliskog kolnika izgubio kontrolu nad automobilom te izletio s ceste.

Pritom je naletio na čak tri parkirana automobila i u jednom času završio na njima, ali okrenut na krov! Kako mu je to uspjelo, to ni majka božja ne može dokučiti.

Sreća u nesreći – nitko navodno nije teže stradao. Je li bilo i vožnje pod utjecajem alkohola, otkrit će policija nakon obavljenog očevida i prijave protiv vozača.

Policija u ponedjeljak o nesreći

“U noći na nedjelju se u Ulici kralja Zvonimira u Slatini dogodila nesvakidašnja prometna nesreća koja je obzirom na prizor četiri razbijena vozila samo srećom završila bez nastradalih, s većom materijalnom štetom

Vozač osobnog automobila (49) kod kojega je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 0,86 g/kg je uzrokovao slijetanje vozila s ceste. Upravljao je vozilom neprilagođenom brzinom na mokrom kolniku i smanjenoj preglednosti uslijed kiše te je došlo do nekontroliranog kretanja.

Prvo je vozilom zahvatio šljunčani kolni prilaz i prednjim dijelom vozila udario u smjerokazni stupić, nakon čega je, nastavivši nekontrolirano kretanje po zelenoj površini došlo do zanošenja vozila i udara lijevom bočnom stranom vozila u drveni telefonski stup koji je bio pričvršćen za betonski nosač.

Drveni stup je pao na tri vozila parkirana na šljunčanom kolnom prilazu, kojom prilikom je došlo do odbacivanja vozila u zrak i udara lijevim bočnim dijelom u lijevi bočni dio prvoga parkiranog vozila koje je pomaknuto i prevrnuto na desnu bočnu stranu.

Pritom je zadnjim dijelom udarilo u obiteljsku kuću, a gornjim dijelom u sljedeće parkirano vozilo, dok je vozilo u pokretu poprečno zaustavljeno gornjim dijelom na gornjim dijelovima dva parkirana vozila.

Osim vozača je u ovoj prometnoj nesreći sudjelovao i 18-godišnji putnik. Vozač i putnik nisu koristili sigurnosni pojas”.


Tagovi: NA KROV PROMETNA SLATINA

NEDAVNO OBJAVLJENO