NEVJEROJATNA PRIČA O PREVARANTICI

Kako je fatalna Anamarija izvlačila novac od naivnih muškaraca

Objavljeno, 09. veljače 2021. Naše priče
# Foto: PRIVATNI ARHIV / Ovo je fatalna Anamarija
AUTOR
Robert Mihaljević

Pravi je pakao proživio bjelovarski poduzetnik Tihomir (48) nakon što je na internetskim aplikacijama za spojeve i avanture upoznao fatalnu Anamariju (43).

Bilo je to početkom 2019. godine. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog druženja i spolnih odnosa, Tihomir je sredinom svibnja završio u istražnom zatvoru. Nedugo potom protiv njega je podignuta optužnica za silovanje!

Svijet mu se srušio. Sve do nedavno pokušavao je dokazati svoju nevinost na sudu i objasniti zbog čega ga je Anamarija uopće optužila da ju je silovao. Na koncu je uspio jer ga je sud oslobodio gnjusnih optužaba.

U međuvremenu je o fatalnoj Anamariji isplivalo mnoštvo nevjerojatnih priča i detalja. Ispostavilo se kako je nasamarila najmanje desetak muškaraca koji su joj bili ljubavnici i koji su na koncu ostali bez prilične svote novca.

Tihomir je tijekom suđenja rekao kako su kobnog vikenda bili u njegovu stanu u Zagrebu u koji je on donio 24.000 kuna u koverti koju je pospremio u ladicu, što je ona vidjela.

Nije bila bez gaćica pred policijom

Novac je u noći nestao i on je, kaže, pitao Anamariju gdje je, a ona je počela histerizirati i nakon svađe pozvala je policiju.

“Na početku naše veze iz hlača mi je uzela 1400 kuna i 50 eura, ali se poslije ispričala rekavši da joj novac treba za bolesno dijete pa sam joj oprostio”, ispričao je bjelovarski poduzetnik.

“Digao sam kredit od 13.000 eura za liječenje njezine kćeri u Švedskoj. Iako je sve bilo na prijateljskom povjerenju, vjerovao sam joj”, ispričao je Alen

Policija je tog dana, nešto prije 5 ujutro, brzo došla u stan i uhitila Tihomira. Optužen je da joj je lupao glavom o radijator, skinuo gaćice i prste gurnuo u vaginu, unatoč tome što je ona cijelo vrijeme zapomagala i zvala u pomoć.

Tijekom suđenja ispostavilo se da je sve – izmislila. Njezin iskaz uopće se nije poklapao s svjedočenjima susjeda, Tihomirove prijateljice, drugih muškaraca koje je Anamarija prevarila, ali i Tihomira čijoj je obrani sud na koncu povjerovao.

Premda je Anamarija, primjerice, tijekom suđenja uporno tvrdila da je policiju dočekala gola, bez gaćica koje joj je Tihomir skinuo, susjed koji je čuo buku i zvonio rekao je da mu je otvorila Anamarija koja je bila u potkošulji i gaćicama.

Osim toga, na zatiljku je doista imala krvni podljev, ali sudski vještak rekao je kako se ta ozljeda ne može dovesti u vezu s udaranjem njezine glave u radijator. Tihomir je pak tvrdio kako se vjerojatno negdje sama udarila kako bi ga optužila.

Skenirala kreditnu karticu tvrtke

Njezin bivši poslodavac kod kojeg je radila knjigovodstvo za Anamariju je rekao kako je “veoma komunikativna, inteligentna i zgodna žena koja glumi žrtvu samohrane majke s bolesnim djetetom i funkcionira na takav način da zavodi muškarce”.

“Postoje i drugi muškarci koje je prevarila kao i Tihomira, ali oni joj i dalje plaćaju da šuti jer su oženjeni.

Zvalo nas je u ured troje ljude koje je ona prevarila, a jedan je i došao k nama. Nismo znali bi li plakali ili se smijali nakon njegove priče”, ispričao je bivši Anamarijin direktor.

Fatalna Anamarija prevarila mnogo muškaraca
Anamarija je jako zgodna, kaže njezin direktor / Foto: Privatni arhiv

S Anamarijom se bio zbližio i njegov zaposlenik koji ju je često vozio u Rijeku. Kad ga je pitao zašto to čini, rekao mu je: “Direktore, zašto ne? Plati mi tisuću kuna i još mi pet puta popuši”.

Anamarija je iznimno inteligentna osoba, priča direktor. U jednom je času karticu firme koju je koristila kolegica kriomice skenirala i onda putem nje na račun firme za sebe kupila par notebooka i skupi iPhone.

Na sudu su svjedočile i žene koje su Anamariju angažirale za čišćenje kuća i stanova. Mnoge vrijedne stvari, zlatnina i drugo, nakon toga nestajale su iz tih objekata.

Moreplovac joj kupio stan

O fatalnoj Anamariji prije par su godina progovorili prevareni muškarci u RTL-ovoj emisiji Potraga. Alen i Boris upoznali su je preko dating aplikacija. Kasnije su doznali za još najmanje pet osoba koje je nasamarila ukupno za milijun i pol kuna.

“Digao sam kredit od 13.000 eura za liječenje njezine kćeri u Švedskoj. Iako je sve bilo na prijateljskom povjerenju, vjerovao sam, ali onako s rezervom”, ispričao je Alen.

Za navodno liječenje djeteta i nekakav biznis s tujama u Slavoniji Anamarija mu je, kaže, izvukla. oko 300.000 kuna.

Boris je pak u burnoj i kratkoj vezi s fatalnom zavodnicom i prevaranticom ostao bez 107.500 kuna.

“Upoznao sam dvojicu prevarenih muškaraca koji su moreplovci. Jedan od njih kupio joj je stan u Zagrebu, iako ne živi u Zagrebu, kako bi s njom mogao provoditi slobodno vrijeme”, otkrio je Boris.

Sve je prijavljeno policiji i DORH-u: i prevare, i krađe, i lažne optužbe. Nije poznato dokle se došlo s istragom, niti gdje je ovog časa Anamarija koja je mnogim muškarcima pomutila razum i ispraznila novčanik.


Tagovi: FATALNA ANAMARIJA PREVARILA MUšKARCE SILOVANJE ZATVOR

NEDAVNO OBJAVLJENO