NAKON TEŠKE PROMETNE NESREĆE

Jutros umro 17-godišnji motociklist na kojeg je naletio vozač automobila

Objavljeno, 18. rujna 2021. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Automobil se nakon nesreće zapalio
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je upravo izvijestila kako je u subotu ujutro preminuo malodobni motociklist (17) koji je sudjelovao u stravičnoj prometnoj nesreći u Međimurju.

“Izviješteni smo iz Županijske bolnice Čakovec da je u 2 ujutro preminuo T. T. rođen 2004. godine, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u četvrtak oko 20.55 sati na relaciji Slemenice – Zasadbreg”, otkrili su jutros iz čakovečke Policijske uprave.

Nakon nesreće otkrili su kako se dogodila prometna nesreća u kojoj se 44-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih oznaka vozilom se nije kretao uz desni rub kolnika obilježene prometne trake.

“Zbog toga je vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u motocikl čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 17–godišnjak.

Od siline udara osobni automobil odbačen je izvan kolnika gdje se zapalio i u potpunosti izgorio. Nakon udara motocikl se prevrnuo, a vozač pao u cestovni jarak. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Čakovec i DVD-a Žiškovec”, izvijestili su neposredno nakon nesreće.


Tagovi: MEđIMURJE MOTOCIKLIST PROMETNA UMRO

NEDAVNO OBJAVLJENO