LOPOV NIJE DALEKO STIGAO

Jole ukrao auto, pa ga malo dalje totalno slupao. Jedva je ostao živ

Objavljeno, 30. rujna 2020. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom i događajem koji se opisuje i samo je ilustracija
AUTOR
Redakcijski tekst

Josipu zvanom Jole prijete čak dvije godine zatvora zbog krađe vozila lanjskog travnja u Bjelovaru.

Jole (35) je crnog vw golfa peticu maznuo malo poslije 17 sati na parkiralištu ispred bjelovarskog T-coma. Nije daleko stigao: u sedam kilometara udaljenom Predavcu izletio je s ceste i potpuno uništio automobil. Jedva je izvukao živu glavu.

Policija je dojavu o prometnoj nesreći dobila oko 17.50 sati i tamo zatekla Josipa koji je kolima hitne prebačen u bolnicu. Vlasniku golfa, Hrvoju, golf je vraćen u karamboliranom stanju. Dakle, spreman za auto-otpad.

Ključ golfa Josip je pronašao u vozačevim vratima, pa mu je posao izgledao prilično lagan. No, ipak nije daleko dospio.

ZABUNOM UŠAO U GOLFA

“Dovezao sam prijateljicu Veroniku u posjet njezinu zaručniku koji je bio u zatvoru u Bjelovaru. Vozili smo se crnim renaultom pet. Dok sam je čekao, otišao sam u kafić i popio par pića.

Kasnije sam krenuo do parkirališta pa zabunom ušao u crni golf. Ključ je bio točno tamo gdje i ja držim svoj, u vratima u nastavku za ruku.

Krenuo sam po prijateljicu i zalutao. Ni sam ne znam kako sam malo dalje izletio s ceste. Malo alkohol, malo dezorijentiranost i eto”, branio se Jole tijekom istrage.

Tužitelji su se na njegovu obranu samo nasmijali jer se Jole zapetljao pa je u početku tvrdio kako je renault kojim su došli u Bjelovar njegov, a kasnije je isticao kako je zapravo prijateljičin.

Optužnicom za njega traže dvije godine bezuvjetnog zatvora jer mu to nije prvi put da je osuđen za slična nedjela. Vlasnik će od Josipa tražiti naknadu štete koja iznosi oko 30.000 kuna.


Tagovi: KRAđA VOZILA LOPOV OPTUžNICA UKRAO GOLFA

NEDAVNO OBJAVLJENO