KINO POD ZVIJEZDAMA

Jesu li Bradley Cooper i Lady Gaga doista zajedno? Dođite u park i sami se uvjerite

Objavljeno, 25. srpnja 2019. Zabavno
# Foto: ZVIJEZDA JE ROĐENA
AUTOR
Redakcijski tekst

Jesu li Bradley Cooper i Lady Gaga doista zajedno? Je li sve počelo baš na setu filma Zvijezda je rođena (A star is born)? Koga pak sada ljubi bivša Bradleyjeva supruga, zanosna ruska manekenka Irina Shayk?

Na ta i mnoga druga vruća pitanja večeras (četvrtak) u 21 sat vjerojatno nećete naći odgovore u parku u središtu Koprivnice. No, dolazak će vam svakako pomoći da spoznate odgovore na neka pitanja.

Primjerice, koliko je vaš dragi romantičan. Odnosno, voli li vas dovoljno da je spreman uzeti dekicu i osvježavajuća pića u ruke te vas pozvati na romantičnu projekciju filma Zvijezda je rođena u koprivničkome Kinu pod zvijezdama.

Film je postao hit među pripadnicama ljepšeg spola upravo zbog romanse Bradleyja i Lady Gage na velikom platnu te šećernih hitova koji su opsjedali etere radiopostaja i megapopularni Youtube.

I ako ste ga već gledali, nema veze. U ambijentu kakav će biti večeras u gradskom parku, pod zvjezdanim koprivničkim nebom bit će poseban doživljalj.

Zato, pripremite dekice i cugu te se na vrijeme večeras nacrtajte u park, svakako prije projekcije koja počinje u 21 sat. Mogao bi pasti rekord posjećenosti tog popularnog programa Ljeta na Zrinskom.


Tagovi: BRADLEY COOPER KINO LADY GAGA PARK

NEDAVNO OBJAVLJENO