Jelena došla po cigarete na kiosk pa se potukla s trafikantom Leom

Objavljeno, 06. srpnja 2024. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Kiosk Tiska
AUTOR
Redakcijski tekst

Leo i Jelena proglašeni su krivima i osuđeni zbog nereda i fizičkog sukoba na kiosku Tiska u Zagrebu.

Kako se navodi u ovotjednoj presudi, sve se dogodilo potkraj rujna lani u 20 sati u zagrebačkoj Ilici na kiosku Tiska.

“Narušavali su javni red i mir tako da je Jelena počela vikati na radnika kioska Lea, nakon čega je razbacivala stvari na prodajnom pultu kioska, radi čega je Leo izišao iz kioska te ju odgurnuo rukama s leđa, uslijed čega je pala na tramvajske tračnice”, ističe sutkinja.

Jelena (40), inače s našičkog područja, nije se odazivala pozivima suda. Leo (37) je sve priznao i naveo kako je sukob počeo jer je “na kiosk došla jedna gospođa koja je tražila cigarete, te mi je dala novčanicu od 50 eura”.

“Rekao sam joj da nemam za uzvratiti, na što je počela divljati, vrijeđati me i razbacivati stvari na prodajnom pultu. Istrčao sam van iz kioska kako bih je spriječio u razbacivanju stvari, ali ona je već krenula od kioska, pa sam je gurnuo u leđa i pala je na tračnice”, priznao je Leo.

Po 300 eura kazne

Sve to ga je, kaže potreslo, radi čega je i dao otkaz u Tisku jer se gotovo svakodnevno susretao sa takvim neugodnim situacijama. Na sudu je pregledana i snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi kako je žena ušla u verbalan sukob s trafikantom.

“Na snimkama se vidi da žena uporno ostavlja papir koji sliči na novčanicu na prodajni pult, dok osoba unutar kioska baca taj papir s prodajnog pulta. Prema govoru tijela, ženska osoba je izuzetno nezadovoljna i u jednom trenu odguruje u lakat drugu ženu koja stavlja novac na prodajni pult.

Nakon toga, uzima kutije s vanjskog dijela kioska u kojima su upaljači i slični predmeti te ih razbacuje po tlu, nakon čega se počinje udaljavati. Potom iz kioska istrčava muškarac koji ju odguruje rukama u predjelu ramena, pa žena pada prema na tramvajske tračnice”, piše u presudi.

Leo i Jelena moraju platiti po 300 eura kazne. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.


Tagovi: CIGARETE KIOSK NERED TISAK ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO