IZRAVAN SUDAR

Jedna osoba poginula u teškoj nesreći, zatvoren promet dijelom Podravske magistrale

Objavljeno, 06. rujna 2019. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA (fotografija nema veze s tekstom)
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći na Podravskoj magistrali danas nešto prije 15 sati na nadvožnjaku kod mjesta Cabuna između Suhopolja i Slatine.

Kako je izvijestila virovitička Policijska uprava, “na DC-2 između mjesta Jugovo polje i Cabuna (na nadvožnjaku) došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Promet je zatvoren i ide obilazno uz regulaciju policijskih službenika”.

Prema dosadašnjim informacijama, čini se kako je došlo do izravnog sudara osobnog automobila slatinske registracije i kamiona đakovačkih oznaka. U nesreći je potom sudjelovalo i vozilo virovitičkih oznaka koje se nije stiglo zaustaviti.

Nakon očevida, policija je priopćila sljedeće:

“Danas 6. kolovoza oko 14.45 sati na nadvožnjaku državne ceste D2, između naselja Jugovo Polje i Cabuna, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 51 – godišnji vozač osobnog automobila.

Foto: DVD Suhopolje

Prometna nesreća se dogodila, kada je 51 – godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka od pravca naselja Cabuna u pravcu Virovitice, gdje je dolaskom na nadvožnjak iz nepoznatih razloga, skrenuo vozilo na suprotni kolnički trak, kojim je u tom trenutku u suprotnom smjeru prometovalo teretno vozilo – kamion, đakovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 62 – godišnji vozač.

Nakon toga, došlo je do udara prednjeg lijevog dijela automobila u prednji lijevi dio kamiona, te guranja automobila i rotacije pri čemu je  na stražnji dio automobila slatinskih registarskih oznaka, naletjelo vozilo virovitičkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Virovitice, prometovao 22 – godišnji vozač.

U prometnoj nesreći 51 – godišnji vozač je smrtno stradao na mjestu događa, vozač kamiona je zadobio lakše ozljede, dok je 22 – godišnji vozač automobila neozlijeđen.

Na mjestu prometne nesreće bio ja nazočan Općinski državni odvjetnik iz Virovitice”.


Tagovi: MAGISTRALA NESRECA POGINUO PROMETNA VIROVITICA

NEDAVNO OBJAVLJENO