Jakšić s obitelji uskoro seli u novu kuću, objavio koliko vrijedi

Objavljeno, 23. travnja 2024. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Marina i Mišel Jakšić
AUTOR
Robert Mihaljević

Gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić uskoro će se s obitelji preseliti u novu kuću koja je pred dovršetkom u Koprivnici.

Jakšić je u novoj imovinskoj kartici naveo kako kuća vrijedi 210.000 eura, a financirana je kreditom u iznosu od 150.000 eura dignutim lani te prodajom stana i ušteđevinom.

“Kuća je dovedena u završnu fazu izgradnje na dan 31. prosinca prošle godine, a dovršit će se preostalim novčanim iznosom navedenim u podacima o štednji. Nekretnina je uknjižena u siječnju ove godine. Postupak ishođenja uporabne dozvole je u tijeku”, navodi se u imovinskoj kartici.

Jakšićeva plaća saborskog zastupnika iznosi oko 2440 eura te je veća za 30-ak eura u odnosu na lanjski siječanj. Supruga Marina zaposlena je u Svečilištu Sjever gdje prima 1650 eura, što je za 180 eura više nego prije godinu dana.

Gradonačelnik je prijavio i 40.000 eura štednje (lani je u siječnju imao 100.000 eura zbog prodaje stana), uz napomenu kako je riječ o ostatku kredita za kuću koji će ove godine također biti potrošen za dovršetak njegova novog doma.

Supruga Marina Jakšić ima štednju od 5000 eura, objavljeno je u imovinskoj kartici SDP-ova saborskog zastupnika i gradonačelnika Koprivnice.


Tagovi: GRADONAčELNIK IMOVINSKA KARTICA MIšEL JAKšIć NOVA KUćA PLAćA

NEDAVNO OBJAVLJENO