Ivica prijetio bivšoj supruzi: ‘Ili buš dala pi… ili ti bum likvidiral muža’!

Objavljeno, 19. listopada 2022. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Ivica (34) iz okolice Koprivnice proglašen je krivim i osuđen jer je bivšoj supruzi i njezinu novom mužu ozbiljno prijetio smrću.

Prema nepravomoćnoj presudi, on je tijekom studenoga u više navrata zvao bivšu suprugu i tražio da spava s njim.

“Moraš sa mnom spavati, ako ne budeš, vidla buš kaj ti se bu dogodilo, kaj ti slijedi kurvo, je… ti bog mater onu kurvu! Da li si razmislila, jesi li donijela odluku dal ćeš spavati sa mnom? Ako nećeš, vidla buš kaj ti se bu dogodilo, a i muža ti bum rešil s dugom devetkom!

Poslal ti bum mafiju, likvidirat ću ti supruga ako ne pristaneš na odnos sa mnom, vidla buš kaj te slijedi uskoro ako ne pristaneš, ili buš dala pi… ili budem napravil kaj sam već odavno trebal, vidla buš kaj se bude dogodilo, nikad ne bum odustal od svojih namjera”, prijetio je Ivica supruzi u više navrata.

Ivica se tijekom sudske rasprave branio šutnjom, ali u istrazi je negirao prijetnje tvrdeći da mu bivša sve podmeće. No, teretili su ga iskazi supruge i njezina sadašnjeg muža koji su potvrdili izrečene prijetnje.

“Bivši je moju ženu stalno nazivao tri-četiri mjeseca, vrijeđao je i prijetio ako ne bude njegova. Jednom sam čuo kako je zaprijetio da će i mene riješiti”, rekao je sadašnji muž koji, inače, radi u Njemačkoj, a tog dana u studenome bio je sa suprugom kod kuće u okolici Koprivnice.

Ivica je osuđen na godinu dana zatvora, a kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti. Ranije je već pravomoćno osuđen za prijetnju, i to na uvjetnu zatvorsku kaznu.


Tagovi: BIVSA ZENA KOPRIVNICA MUž PRESUDA PRIJETIO SUPRUZI

NEDAVNO OBJAVLJENO