Ivana tukla ženu u kafiću: ‘Kurvo, je*ala si se s mojim mužem!’

Objavljeno, 01. travnja 2024. Crna kronika
# Foto: IAM OS / UNSPLASH / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Ivana (35) je proglašena krivom i osuđena jer je napala vlasnicu kafića tvrdeći da je vodila ljubav s njezinim mužem.

Kako se navodi u presudi, Ivana je potkraj veljače oko 9 sati ujutro u kafiću u Zagrebu “u vidno alkoholiziranom stanju vrijeđala ženu pogrdnim riječima: Kurvetino jedna, droljo, je*ala si se sa mojim mužem!”

“Potom je fizički nasrnula na nju udarivši ju šakom po desnoj strani lica i torbicom dva puta po glavi, kojim postupkom je uznemirila goste caffe bara. Dakle, na javnom mjestu ponašala se na naročito drzak i nepristojan način, vrijeđajući građane i narušavajući njihov mir”, naglasila je sutkinja.

Torbicom po glavi

Ivana se nije odazivala pozivima suda pa joj je suđeno u odsutnosti. Napadnuta žena svjedočila je kako je tog jutra s dvije prijateljice ispijala kavu u svojem kafiću kad je u lokal ušla Ivana, koju zna od ranije, i sjela pokraj njih.

“Počela me odmah vrijeđati raznim pogrdnim riječima, unosila mi se u lice, a kad sam je zamolila da napusti lokal, odbila je. Otišla sam iza šanka, ali Ivana je došla i preko šanka me torbicom udarila u glavu.

Ponovno sam otišla do vrata i kazala joj da izađe, a tada me je udarila šakom i opet torbicom, cijelo vrijeme me je vrijeđala. Nakon toga sam pozvala policiju. Ne znam tko joj je muž ili dečko, niti znam bilo što o njoj, osim imena”, naglasila je vlasnica kafića.

Sutkinja je Ivanu osudila na kaznu od 100 eura te mora platiti 70 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.


Tagovi: KAFIć KURVA PRESUDA TUKLA žENU VLASNICA KAFIćA ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO