Ivana razbijala po kafiću pa vrijeđala policajca: ‘Baš si pi*kica!’

Objavljeno, 02. veljače 2024. Crna kronika
# Foto: UNSPLASH / Dogancan Ozutran / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Ivana i Denis počinili su rusvaj u kafiću oko 22 sata, a Ivana je potom tako izvrijeđala policiju da su je na kraju uhitili.

Prema ovotjednoj presudi, sve se dogodilo u svibnju oko 22 sata u Karlovcu, na Trgu hrvatskih branitelja u ugostiteljskom objektu Oaza.

“Ivana (38) je pod utjecajem alkohola od 1,18 g/kg narušavala javni red i mir na način da je sa stola namjerno srušila dvije pivske boce koje su pale na pod i razbile se, dok je Denis (25) pod utjecajem alkohola od 0,69 g/kg namjerno, sa istog stola, srušio pivsku bocu koja je pala na pod i razbila se.

Osim toga, Ivana je omalovažavala i vrijeđala policijskog službenika prilikom vršenja službe i njihove zakonite naredbe, odnosno tijekom intervencije policije.

Policajcu Zdravku rekla je: “Baš si pi*kica! Obična pi*kica!”, a nastavila je narušavati javni red i mir i nakon naredbe policijskog službenika Zdravka da prestane s vrijeđanjem i omalovažavanjem. No, ona je sve to ponovila”, navodi se u presudi.

Ivana je na koncu uhićena te je noć provela u policijskom pritvoru. Osuđena je na 200 eura kazne i 30 eura troškova postupka. Od kazne joj se odbija 80 eura jer je dva dana bila iza rešetaka.

Denis je kažnjen sa 100 eura i 20 eura troškova postupka. On je dobro prošao jer nije pravio probleme kad su u kafić na poziv osoblja banuli policajci. Presuda je nepravomoćna.


Tagovi: IVANA KAFIC KARLOVAC POLICIJA RAZBIJALA UHICENA

NEDAVNO OBJAVLJENO