SUBOTA, 21 SAT

Ivana Banfić, Minea i Ella stižu na blještavi glazbeni party u stilu 90-ih

Objavljeno, 17. veljače 2020. Zabavno
# Foto: FLASHBACK PARTY / Sportska dvorana Prelog / SUBOTA, 21 sat
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Grad Prelog odlučio nas je vratiti u lude devedesete. Po prvi puta u Prelogu će nastupati izvorni izvođači na dosad najvećem takvom Flashback partyju.

Uoči fašnika, kada svi postajemo netko drugi, kada se s maskom možemo izvući s našim ludostima, očekuje nas party stvoren baš za to. Sportska dvorana Prelog u subotu 22. veljače u 21 sat.

Glazbeni spektakl će nam predočiti originalnu tematiku 90-ih, vremena za kojima i danas nakon 30 godine neki žale. Doba koje su obilježile neke stvari poput benzina od 4 kn, Discmana, videokazeta, popularne serije Baywatch s Pamelom Anderson, MTV hitova, Motoroline i Nokijine “cigle” te autoškole za 100 maraka.

Bila su to neka dobra vremena kojih se možete prisjetiti u Prelogu 22. veljače od 21 h. Stotine mladih obučeno u svoje krištavo – blještave modne kombinacije s nezaobilaznim sramotnim plesnim pokretima karakterističnim za vrijeme Stevea Urkela, Al Bundyja, i Carltona (Princ iz Bel Aira).

Nastupaju IVANA BANFIĆ, MINEA i ELLA koje će publiku rasplesati svojim dobro znanim hitovima u ludom cjelonoćnom partyju, a DJ Alan će se pobrinuti da ne budu zapostavljeni ni strani hitovi 90-ih.

Od 21 do 22 sata tu je happy hour kad će sva pića biti po 10 kuna. Kako je to noć uoči fašnika, organizatori su se odlučili za ‘Best outfit awards’. Stručni žiri odabrat će 3 najbolje outfite/maske koje će nagraditi pićem za njih i njihovo društvo.

Ulaz je besplatan, potrebna je samo dobra volja s dozom ludosti. Kako ne bi ostali bez svog mjesta, svoj stol možete rezervirati pozivom na 098/9677566.


Tagovi: FLASHBACK IVANA BANFIC MINEA PARTY PRELOG

NEDAVNO OBJAVLJENO