JEDNA JE POTRAGA USPJEŠNO OKONČANA

Ivana (29) nestala u petak, Karla (28) u utorak. Što se to događa?

Objavljeno, 13. ožujka 2021. Vijesti
# Foto: POLICIJA / Ivana Ivanušec Koren (29) nestala je u Varaždinu
AUTOR
Redakcijski tekst

U tijeku je intenzivna potraga za nestalom ženskom osobom s područja Varaždina. Nestanak je obitelj prijavila u petak.

Ivana Ivanušec Koren (29), prema prijavi supruga, dovezena je na posao u petak oko 7.50 sati u Gortanovu ulicu u Varaždinu. Nakon toga je obaviješten da nije došla na radno mjesto te joj se gubi svaki trag.

“Ivana Ivanušec Koren visoka je oko 170 cm, srednje tjelesne građe, kestenjaste ravne kose, smeđih očiju. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu zimsku jaknu, crnu majicu dugih rukava i plave traper hlače.

Na nogama je imala obuvene crne tenisice „starke“, a sa sobom je nosila sivi kožni ruksak. Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska nestale osobe.

Molimo sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da žurno obavijeste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba“, navode u varaždinskoj policiji.

U utorak je pak iz Čakovca bila nestala 28-godišnja Karla, o čemu smo također PISALI. Srećom, ona se nakon par dana sama vratila obitelji, pa se više ne vodi u evidenciji nestalih osoba, potvrdili su nam u subotu u čakovečkoj policiji.

NOVO!

Nesretna žena iz Varaždina, na žalost, u subotu oko 18 sati pronađena je mrtva.


Tagovi: NESTALA POTRAGA VARAžDIN žENA

NEDAVNO OBJAVLJENO