Ivan uhićen jer je razbio čašu na fešti u seoskom domu. Kazna 700 eura

Objavljeno, 13. svibnja 2024. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / IUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Bizaran slučaj na virovitičkom području: Ivan je uhićen nakon što je na fešti u društvenom domu pijan razbio čašu o pod.

Proveo je dva dana u policijskom pritvoru, a prekršajni sudac ovih ga je dana kaznio sa 700 eura plus 26,55 eura troškova postupka. Još je dobro i prošao, kaže sudac, jer je mogao biti kažnjen s čak 4000 eura ili 30 dana zatvora.

Prema presudi, Ivan (27) iz Virovitice je u prosincu lani oko 18 sati u u mjesnom domu u virovitičkom naselju Čemernici bio u alkoholiziranom stanju s utvrđenom koncentracijom od 2,01 promila alkohola u organizmu“.

“Narušavao je javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način jer je u društvu Mihaela, Kreše i Nikole razbio staklenu čašu od dva decilitra bacivši ju o pod društvenog doma.

Dakle, na javnom mjestu ponašao se na naročito drzak i nepristojan način narušavajući mir građana”, istaknuo je sudac ovih dana u nepravomoćnoj presudi.

Sudac je odlučio izdati prekršajni nalog protiv njega, pa Ivana nisu ni pozvali da iznese svoju obranu. No, može uputiti prigovor na presudu.


Tagovi: čAšA KAZNA PRESUDA RAZBIO čAšU UHIćEN VIROVITICA

NEDAVNO OBJAVLJENO