Ivan tukao majku jer mu nije htjela dati svoj mobitel da naziva seks telefone

Objavljeno, 24. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Ivan (36) proglašen je krivim i osuđen jer je počinio nasilje prema majci koja mu nije htjela dati svoj službeni mobitel kako bi nazivao “vruće seks telefone”.

Prema pravomoćnoj presudi, sve se dogodilo potkraj ožujka ove godine oko 10.30 sati u stanu u Zagrebu u kojem je Ivan prema majci “počinio fizičko, psihičko i ekonomsko nasilje“.

“Došao je do stola u dnevnom boravku stana za kojim je rad od kuće, na računalu, obavljala njegova majka te je od nje zahtijevao mobitel na korištenje, a majka je to odbila jer se radi o službenom mobitelu tvrtke i zato što je posljednji put zvao seks telefone pri čemu je prouzročio velike troškove.

Ivan je vikao iz sveg glasa: ‘Umri u mukama, stara debela kurvetina, prokleta bila‘. Potom je fizički nasrnuo na nju, uhvativši ju rukama za glavu te ju stiskao i tresao, nakon čega je majci iz ruku uzeo mobitel te se zaključao u svoju spavaću sobu i nazivao seks telefone.

Zabrana približavanja

Nakon toga je oko 11 sati ponovno došao u dnevni boravak i opet od majke tražio mobitel koji joj je netom vratio. Majka je to odbila, a sin joj je zadao nekoliko udaraca po leđima aluminijskim štakama za hodanje koje majka koristi.

Prito je opet vikao: ‘Stara debela kurvetino, umri u mukama, daj mi mobitel’. Opet joj je uzeo mobitel iz ruku, zaključao se u spavaću sobu te ga ponovno koristio za zvanje seks telefona, nakon čega se udaljio iz stana, ostavivši mobitel majci na stolu.

Oko 19 sati htio je ući u stan, ali majka ga nije htjela pustiti bojeći se da je opet ne napadne. Vikao je na nju: ‘Stara prokleta kurvetino, pusti me unutra, tko te tukao, ja nisam, prokleta bila’. Nogama i rukama udarao je po vratima stana, pa je majka pozvala policiju”, stoji u presudi.

Ivan je osuđen na 31 dan zatvora uvjetno, a kazna mu se smanjuje na 30 dana jer je bio uhićen. Osim toga, idućih šest mjeseci ima zabranu približavanja majci na manje od 50 metara. Nije se žalio na presudu pa je odmah postala pravomoćna.


Tagovi: MOBITEL SEKS TELEFON TUKAO MAJKU

NEDAVNO OBJAVLJENO