Ivan (66) optužio Sandru (65) da ga vara pa je u 3 ujutro iznenada probudio…

Objavljeno, 09. ožujka 2023. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Umirovljenici Ivan (66) i Sandra (65) proglašeni su krivima i osuđeni zbog obiteljskog nasilja kojeg su u dva navrata počinili u u listopadu lani u okolici Siska.

Sve je izbilo zbog Ivanove ljubomore jer je uvjeren da ga supruga vara s drugim i da ima ljubavnika s kojim se redovno viđa i dopisuje. Tvrdi kako za to ima i dokaze.

Ivan je, tako, “oko 3 sata ujutro ušao u sobu svoje supruge te ju probudio i zatim joj uzeo mobilni uređaj i kartice tekućeg računa te joj govorio: “Kurvo, nećeš se dopisivati s ljubavnicima i trošiti novce na ljubavnike”.

“Nakon toga je izašao iz sobe, a istog dana oko 11 sati je pronašao upaljač u pecari i počeo vikati na drugookrivljenicu i vrijeđati je pogrdnim riječima govoreći joj da je kurva, psujući joj majku i da neće novac trošiti na ljubavnike.

Žena je njemu govorila da “nek si je*e svoju savjetnicu sestru“, što je ponovila nekoliko puta i otišla iz kuće, a koje ponašanje je kod istih izazvalo povredu dostojanstva i uznemirenost”, navodi se u presudi.

Sutkinja ih je ovih dana proglasila krivima i osudila na po 40 eura kazne. Uz to, moraju podmiriti i po 14 eura troškova prekršajnog postupka. Oboje je dosad neosuđivano, što im je bila olakotna okolnost.


Tagovi: NASILJE OBITELJSKA SVAđA PRESUDA PROBUDIO žENU SISAK žENA GA VARA

NEDAVNO OBJAVLJENO