Ispalio hitac u susjedova psa pa slučajnu prolaznicu pogodio u glavu!

Objavljeno, 23. studenoga 2023. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Uhićen je muškarac koji je hicem iz zračne puške gađao susjedova psa pa slučajno ranio prolaznicu.

“Policijski službenici uhitili su 63-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na području Slunja.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 20. studenog iz neprijavljene zračne puške iz svog dvorišta u namjeri zastrašivanja susjedovog psa ispalio dijabolu koja je slučajno pogodila u bradu 58-godišnju ženu u blizini i lakše ju ozlijedila.

Obavljene su i pretrage doma i drugih prostorijate automobila u vlasništvu osumnjičenog, a kojom prilikom je pronađena jedna prepravljena vojnička puška, jedna zračna puška i jedna poluautomatska puška.

Protiv njega bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom te optužni prijedlog zbog posjedovanja neprijavljenih zračnih pušaka.

U odnosu na ostale puške pronađene prilikom pretraga slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, odnosno vještačenje oružja”, rekli su u karlovačkoj Policijskoj upravi.


Tagovi: HITAC KARLOVAC PAS POGODIO žENU SLUNJ ZRAčNA PUšKA

NEDAVNO OBJAVLJENO