LUDI VIKEND

Interventna policija zbog preglasne glazbe oduzela čak šest zvučnika

Objavljeno, 29. lipnja 2020. Vijesti
# Foto: POLICIJSKA UPRAVA / Zvučnici koje je oduzela policija
AUTOR
Redakcijski tekst

Interventna policija imala je pune ruke posla tijekom vikenda zbog narušavanja javnog reda i mira puštanjem preglasne glazbe u kasnim satima.

Zbog toga su prijavili čak šest osoba te im u roku od samo nekoliko sati na različitim lokacijama oduzeli šest zvučnika.

“U subotu između 22 i 23 sata u Paragu na više lokacija javni red i mir puštanjem glasne muzike iz zvučnika, pod utjecajem alkohola, narušavali su 39-godišnjakinja (1,25 promila), 29-godišnjak (1,39 promila) i 24-godišnjak (1,96 promila).

Ujedno, iste večeri nešto poslije 23 sata u Kuršancu, Varaždinskoj ulici, javni red i mir puštanjem glasne muzike iz zvučnika, pod utjecajem alkohola od 1,32 promila, narušavao je 25-godišnjak.

U nedjelju 40 minuta nakon ponoći u Orehovici, Ulici Vladimira Nazora, javni red i mir puštanjem glasne muzike iz zvučnika, pod utjecajem alkohola, narušavali su 39-godišnjakinja (1,11 promila) i 28-godišnjak (1,82 promila).

Policijski službenici od svih okrivljenika oduzeli su zvučnike te će se protiv njih podnijeti optužni prijedlozi prekršajnom odjelu suda”, priopćila je u ponedjeljak čakovečka policija.


Tagovi: čAKOVEC GLAZBA POLICIJA ZVUčNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO