INA nakon afere objavila da traži stručnjaka za sprječavanje pranja novca

Objavljeno, 02. rujna 2022. Vijesti
# Foto: INA / Sjedište INA-e u Zagrebu
AUTOR
Redakcijski tekst

INA je objavila natječaj za posao: traži stručnjaka za usklađenost poslovanja, a rok za prijave je do 9. rujna.

“Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas.

Ova funkcija vam nudi primjenu vaše stručnosti u kontinuiranom praćenju unutarnjeg i vanjskog regulatornog okvira vezanog uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i sprječavanje pranja novca“, ističe se u oglasu za posao.

Osim toga, omogućava se “provođenje internih istraga usklađenosti poslovanja iz gore navedenih područja, priprema izvješća na temelju istraga i analize rizika, uključujući preporuke za učinkovitije djelovanje i usklađenost INA Grupe.

Za prijavu su glavni uvjeti VSS pravne struke, minimalno 5 godina radnog iskustva s naglaskom na iskustvu u pravu tržišnog natjecanja, napredno poznavanje rada na računalu (Microsoft Office paket) te napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Natječaj je objavljen nakon velike afere u kojoj je petero ljudi s direktorom u INA-i Damirom Škugorom osumnjičeno za izvlačenje novca i štetu veću od milijardu kuna.


Tagovi: INA NATJEčAJ PRANJE NOVCA STRUčNJAK

NEDAVNO OBJAVLJENO