STRAŠAN UDARAC U GLAVU

Idiot je ciglom gađao policijsko vozilo u ophodnji pa teško ozlijedio dijete (11)

Objavljeno, 24. lipnja 2019. Crna kronika
# Foto: ARHIVA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Muškarac (32) bacio je ciglu na policijski automobil koji je tog časa prolazio ulicom u njegovu naselju. Cigla se odbila od vozila i 11-godišnje dijete pogodila u glavu zadavši mu po život opasne ozljede.

Općinsko državno odvjetništvo nakon provedene istrage protiv njega je podignulo optužnicu tereteći ga za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti. Prijeti mu višegodišnji zatvor.

Kako se navodi u optužnici, dijete je usljed udarca ciglom zadobilo iznimno teške ozljede glave – krvarenje u prostoru između moždanih ovojnica, potres mozga i prijelom čeone kosti. Čudom je preživjelo.

“Okrivljenog 32-godišnjaka tereti se da je 1. siječnja 2019. godine na ulici u Kuršancu bacio ciglu na službeno policijsko vozilo koje se kretalo ulicom, dok je u neposrednoj blizini stajalo više osoba, pa se cigla odbila od vozila i pogodila 11-godišnje dijete”, navode općinski tužitelji.

Usput, muškarca se tereti i da je “između 2. i 3. studenog 2018. godine u Pušćinama, kod ilegalnog odlagališta otpada, skinuo s drveta i zadržao za sebe digitalnu kameru montiranu radi nadzora odlagališta vrijednu više od tri tisuće kuna”.


Tagovi: CIGLA DIJETE POLICIJA TEšKE OZLJEDE

NEDAVNO OBJAVLJENO