I Koprivnica ima člana hrvatske nogometne reprezentacije u Kataru

Objavljeno, 13. prosinca 2022. Zabavno
# Foto: PRIVATNI ALBUM / Dr. Eduard Rod (drugi slijeva) u Kataru
AUTOR
Robert Mihaljević

Poznati koprivnički liječnik prim. dr. sc. Eduard Rod, specijalist ortopedije, dio je tima hrvatske nogometne reprezentacije u Kataru gdje brine o zdravlju naših reprezentativaca.

O tome kako njemu i ekipi koja skrbi o zdravlju nogometaša ide posao na SP-u, dovoljno govori podatak kako svi naši reprezentativci zdravi i potpuno spremni dočekuju večerašnje polufinale protiv Argentine. I to nakon nadljudskih napora i produžetaka protiv Japana i Brazila.

Rod je od 2018. godine službeni liječnik hrvatske A nogometne reprezentacije te član zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza. Specijalist je ortopedije, a uža mu je specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

Dr. Eduard Rod član je hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u u Kataru
Popularni koprivnički liječnik na SP-u / Foto: Privatni album

Dr. Eduard Rod zaposlen je u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina, a ima veliko iskustvo u liječenju ozljeda vrhunskih sportaša. Godinama je, među ostalim, bio i službeni liječnik koprivničkog prvoligaša NK Slavena Belupa.

Široj je javnosti manje znano kako je poznati Koprivničanac aktivno igrao nogomet za mlađe uzraste NK Slavena Belupa, a kasnije je prešao u NK Koprivnicu dok je taj klub bio u 3. HNL-u te je jedno vrijeme bio i igrač i službeni klupski liječnik.

S izbornikom Zlatkom Dalićem surađivao je dok je on bio trener NK Slavena. Tad su se upoznali i očito kliknuli. Dr. Edu Roda redovito možemo vidjeti u televizijskim prijenosima utakmica iz Katara, tijekom slavlja nakon pobjede naše reprezentacije.

Nadamo se kako ćemo popularnog koprivničkog liječnika i velikog gospodina u toj slavljeničkoj ulozi gledati i večeras nakon sraza Hrvatske i Agrentine. Sretno Hrvatska, sretno Edo!


Tagovi: DR EDUARD ROD KATAR LIJEčNIK NOGOMET REPREZENTACIJA SVETA KATARINA

NEDAVNO OBJAVLJENO