DOMINIRA RIJEČ 'NORMALNO'

Hrvatsku preplavili Milanovićevi predizborni plakati s porukama

Objavljeno, 08. studenoga 2019. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / Milanovićev plakat pokraj Podravke
AUTOR
Redakcijski tekst

Hrvatsku su preplavili predizborni plakati SDP-ova predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića. Jedan takav snimili smo u petak u Koprivnici pokraj sjedišta Podravke.

“Normalno, zauzmi stav, a ne ogradu Bijele kuće”, poručuje nam Milanović.

Tom porukom ismijava hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović koja se s puta u SAD-u javljala ispred ograde Bijele kuće u Washingtonu.

Plakat u Koprivnici / Foto: Robert Mihaljević

Ukupno je šest poruka s ključnom riječi normalno, koja je nit vodilja Milanovićeve kampanje: “Normalno, žena ima pravo na izbor”, “Normalno, ratovi su gotovi”, “Normalno, živjeti od rada, a ne od zastare”, “Normalno, svatko ljubi koga voli” i “Normalno, zelena, a ne siva ekonomija”.

Zato je već pokrenuta i web stranica normalno.hr u kojoj se objavljuju poruke i važnije aktivnosti. U subotu će pak pod sloganom Normalno Milanović održati skup u Tvornici u Zagrebu kojim će, de facto, početi formalni dio kampanje.

Miroslav Škoro krenuo je sa sloganom “Sad il’ nikada“, ali nije poznato koje će ključne poruke u kampanji on komunicirati. Kolinda Grabar Kitarović još nema slogana niti poruke, ali kažu kako bi ih mogla javno objaviti idući tjedan.


Tagovi: NORMALNO PLAKATI ZORAN MILANOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO