Hrvatski sladoled upravo proglašen najboljim na svijetu!

Objavljeno, 21. studenoga 2022. Zabavno
# Foto: LEDO / ILUSTRACIJA
AUTOR
Robert Mihaljević

Hrvatski sladoled proglašen je najboljim na svijetu prema izboru prestižnog Međunarodnog udruženja proizvođača te omiljene ljetne slastice.

King Majestic, omiljeni desert okusa cheesecakea, borovnice i bijele čokolade, opravdao je epitet vladara okusa osvojivši prestižnu svjetsku nagradu.

King Majestic okrunio se titulom najboljeg sladoleda na svijetu. Prestižnu nagradu dodijelilo mu je Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC – International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji, nakon prezentacije i kušanja sladoleda proizvedenih diljem svijeta.

King Majestic najbolji je na svijetu / Foto: Ledo

– Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu, koja dokazuje da naš King Majestic nije samo omiljen potrošačima koji ga prepoznaju kao novi okus brenda vrhunske kvalitete i inovativnih okusa, već je osvojio i strogi žiri – stručnjake specijaliste u industriji sladoleda”, poručili su iz Leda plus.

King Majestic sladoled je okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice, dvostrukim preljevom od borovnice i bijele čokolade te hrskavim posipom žitarica.


Tagovi: KING MAJESTIC LEDO NAJBOLJI NA SVIJETU SLADOLED

NEDAVNO OBJAVLJENO