SLETJELI U MORE U ZADRU

Hrvatska tuguje: u strašnoj nesreći sinoć poginula dva mladića

Objavljeno, 05. svibnja 2020. Crna kronika
# Foto: Dino Stanin / PIXSELL / Prizori užasa sa zadarske rive sinoć oko ponoći
AUTOR
Redakcijski tekst

Dvojica mladića u dobi od 20 i 17 godina su poginula, a dvojica od 22 i 17 godina ozlijeđena u stravičnoj prometnoj nesreći koja je cijelu Hrvatsku zavila u crno.

Kako navodi policija, nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 23.15 sati na Liburnijskoj obali u Zadru. Vozač (20) izgubio je kontrolu nad audijem a6 kojim je na kraju sletio u osam metara duboko more.

“Došlo je do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup.

Teška prometna nesreća u Zadru. Neslužbeno doznajemo da su u vozilu bila četvorica mladića u dobi oko 20 godina, koji su sletjeli u more na Liburnskoj obali u Zadru. Oko 23.30 , kako su nam rekli svjedoci, jedan mladić je odmah isplivao, dok su ostalu trojicu izvukli vatrogasci i odvezli vozilom hitne pomoći. Njihovo trenutno stanje je nepoznato. Više: https://bit.ly/3aYUpSZ

Objavljuje HRT Vijesti u Ponedjeljak, 4. svibnja 2020.

Nakon toga vozilo nastavlja nekontroliranu vožnju i prednjim dijelom automobila udara u metalni vez te metalnu zaštitu obale i slijeće u more na dubinu od 8 metara”, otkrivaju u policiji.

Nesreća se dogodila u samome središtu Zadra. Jedan od ozlijeđenih mladića (17) koji je prebačen u bolnicu u teškom je stanju i liječnici se bore za njegov život. Četvrti je ozlijeđeni zasad stabilno.


Tagovi: MLADIćI POGINULI PROMETNA ZADAR

NEDAVNO OBJAVLJENO