HDZ-ov načelnik ipak optužen za napad na vlasnicu kafića

Objavljeno, 08. kolovoza 2023. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Podignuta je optužnica s kaznenim nalogom protiv HDZ-ova načelnika koji je optužen za napad na vlasnicu kafića.

Riječ je o načelniku općine Severin kod Bjelovara Žarku Žgeli (58) kojeg se tereti za kazneno djelo nasilničkog ponašanja.

“Stavlja mu se na teret da je 9. srpnja oko 23 sata, ispred ugostiteljskog objekta u Severinu, u prisutnosti više osoba postupio u nakani da ponizi vlasnicu tog ugostiteljskog objekta.

Tereti ga se da ju je, nakon što je prethodno uporno zahtijevao da mu se posluži piće, iako mu je ona rekla da napusti lokal zbog završetka radnog vremena, verbalno i fizički napao odnosno govorio joj pogrdne riječi te ju vrijeđao.

Tereti ga se da ju je više puta udario otvorenim dlanom po desnom i lijevom uhu te obrazima, kao i zatvorenom šakom u potiljak i rame što je kod vlasnice ugostiteljskog objekta izazvalo osjećaj poniženja i straha”, tvrde bjelovarski tužitelji.

Vlasnica kafića ranije je teško optužila HDZ-ova načelnika općine za fizički napad na nju i maltretiranje konobarice. Severin je, inače, najmanja općina u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji s jedva 700 stanovnika u dva naselja.

Vlasnica kafića Iva Milka Kramarić rekla je kako ju je načelnik šamarao nakon što je došla u lokal jer joj se konobarica požalila da je dva gosta iznova hvataju i maltretiraju, a jedan od njih je načelnik Žgela.

“Načelnik mi je vikao i psovao ”Jeb.. ti mater”, ”Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo!”, ispričala je napadnuta žena.


Tagovi: HDZ NAčELNIK SEVERIN žARKO žGELA

NEDAVNO OBJAVLJENO