BRUTALNO IZVRIJEĐAO BAKICU

Grga baki (81) rekao da je prasica lažljiva, mora platiti 12.000 kuna kazne

Objavljeno, 23. studenoga 2021. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Grga (29) proglašen je krivim i osuđen jer je vrijeđao svoju baku Slavu (81) koja mu nije dala kupoprodajni ugovor za majčin automobil.

Prema nepravomoćnoj presudi, Grga je lani u srpnju u 9.30 sati u Zaprešiću “počinio psihičko nasilje u obitelji na način da je vrijeđao svoju baku riječima ‘govno debelo, prasica debela lažljiva, kradljivica, pazi što govoriš o meni, govno jedno, p… ti materina lažljiva, glupačo glupa’.

Time je kod bake prouzročio osjećaj straha, uznemirenost i povredu dostojanstva, dakle počinio je psihičko nasilje u obitelji koje je kod žrtve prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost, i to na štetu osobe starije životne dobi, obrazložila je prekršajna sutkinja.

Kažnjen je novčanom kaznom od čak 12.000 kuna i mora platiti 200 kuna sudskih troškova.

Tijekom ispitivanja u policiji unuk je “izjavio da ne želi ništa od svoje bake, da mu se nikada više ne javi i da mu da mamin auto, da ga ucjenjuje s kupoprodajnim ugovorom za auto.

“U afektu sam joj rekao da je “govno debelo, smeće”, a to sam joj rekao iz razloga jer me ucjenjuje i te riječi sam joj poslao porukom na njen mobilni uređaj, pošto me je jako povrijedila”, branio se unuk.

Presuda koja je donesena ovih dana je nepravomoćna i Grga se na nju može žaliti.


Tagovi: BAKA PRASICA LAžLJIVA PRESUDA UNUK VRIJEđAO

NEDAVNO OBJAVLJENO