SURADNJA S PODRAVKOM

Grašo će pomagati u razvoju nove Vegete? Da, pjevač je učio od najboljih

Objavljeno, 09. studenoga 2019. Zabavno
# Foto: Podravka / Marinka Akrap, MIšel Tokić, Petar Grašo, Zlatko Sedlanić, Krunoslav Bešvir i Sašenka Vugrinec
AUTOR
Redakcijski tekst

Poznati glazbenik Petar Grašo kuhao je u subotu u kulinarskom laboratoriju Podravke i time najavio suradnju s kompanijom u zajedničkom razvoju novih Vegeta natur specijalnih dodataka jelima.

Pripremao je ukusnu pašticadu pod vodstvom Mišela Tokića, Podravkinog promotora kulinarstva.

Sašenka Vugrinec, direktorica Razvoja Poslovnog programa Kulinarstvo, naglasila je kako rađanje novih proizvoda kreće od dobro razrađene ideje, nakon čega slijedi istraživanje trendova i navika potrošača.

“Nakon što definiramo jelo, miješamo sastojke i izrađujemo prototip proizvoda. Potom ga testiramo u stvarnoj primjeni, prilikom kuhanja. Vrlo često kod razvoja proizvoda uključujemo kulinarske stručnjake i entuzijaste kao što je Petar Grašo te potrošače”, tumači Sašenka Vugrinec.

Kum u Sloveniji

Grašo kaže kako mu je drago da s Podravkinim stručnjacima i vrhunskim inovatorima može sudjelovati u stvaranju novih Vegeta natur dodataka jelima.

“Znate, može se živjeti  bez glazbe i  začina, ali bez njih život je bljutav i bez boje”, zaključio je Petar Grašo.

Inače, Grašini roditelji 25 su godina bili vlasnici kultnog restorana Adriatic i pizzerije Skipper u Splitu, a prodali su biznis u proljeće ove godine. Malo je poznato kako je popularni pjevač prilično vješt i u kuhinji.

Pekao je zanat uz roditelje, ali i uz kuma Tomaža Kavčiča, čuvenog chefa i vlasnika popularnog restorana Pri Lojzetu u Sloveniji. Medijima je Grašo kasnije otkrio kako ga je u tajne zanata, osim Kavčiča, uputio i vrhunski španjolski kuhar Antonio Grass.


Tagovi: PETAR GRAšO PODRAVKA VEGETA

NEDAVNO OBJAVLJENO