POZIVAJU NA OTPOR SELIDBI PEKMEZARE

Gradski SDP prozvao župana Korena, Lackovića i HDZ za opasne igre oko Podravke

Objavljeno, 24. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: PODRAVKA
AUTOR
Redakcijski tekst

Koprivnički SDP prozvao je danas HDZ, župana Darka Korena i saborskog zastupnika Željka Lackovića za “opasnu igru” oko Podravke, a povod njihovu priopćenju bila je odluka o selidbi pogona pekmezare u Varaždin.

“Sasvim je jasno da je oko naše Podravke u posljednje vrijeme započela vrlo opasna i nekorektna igra u režiji HDZ-a i njegovih saveznika Darka Korena i nazovi nezavisnog Željka Lackovića. Ako i nije očekivati da se za Podravku i našu pekmezaru zalažu i bore Križevčanin i Đurđevčanin, onda nije jasno zašto o tome ne progovaraju njihovi “dečki” iz Mreže u Koprivnici i oni nezavisni u našem gradu za koje svi znamo da su naslonjeni na Lackovića, samo što to pokušavaju prikriti”, navode u gradskom SDP-u.

Pozivaju ih da se izjasne jesu li za preseljenje pekmezare ili će se u borbi za promjenu odluke o preseljenju pridružiti SDP-u.

“Vadite prste iz pekmeza, ne dirajte pekmezaru, simbol naše Podravke, simbol našeg grada. Proizvodnja pekmeza je kamen temeljac na kojem je izgrađena današnja Podravka i nedopustivo je čupanje tog temeljnog kamena iz naše kompanije kako bi se preselio u podobnije sredine(…) Nećemo dopustiti da Podravku bacite na koljena i njezinog ponosnog pijetla očerupate, a njegova predivna pera ugradite u svoje privatne biznise, vikendice ili okačite za svoje bankovne račune”, priopćili su iz te stranke.


Tagovi: PODRAVKA PRIOPCENJE SDP

NEDAVNO OBJAVLJENO