POLOŽILI PRISEGU

Gradonačelnik i dožupan od danas su uvaženi saborski zastupnici

Objavljeno, 22. srpnja 2020. Vijesti
# Foto: SABOR / Mišel Jakšić i Darko Sobota danas u Saboru
AUTOR
Redakcijski tekst

Konstituirajuća sjednica 10. saziva Hrvatskog sabora održana je u srijedu, a novi saborski zastupnici položili su svečanu prisegu.

U Saboru će iduće četiri godine sjediti i dvojica zastupnika iz Koprivničko-križevačke županije: gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić (SDP) i šef županijskog HDZ-a i dojučerašnji dožupan Darko Sobota.

“Danas sam prisegnuo kao saborski zastupnik u novom sazivu Hrvatskog sabora. Prije svega, hvala vam još jednom na povjerenju u našoj izbornoj jedinici.

Velika je čast, ali i odgovornost kad dobiješ povjerenje najvećeg broja građana od svih kandidata iz naše županije. Zajedno idemo dalje u borbu za bolju Hrvatsku(…)

Hvala kolegicama i kolegama iz kluba SDP-a koji su me izabrali za potpredsjednika Kluba zastupnika”, poručio je Jakšić.

Županijski HDZ danas je priopćio kako će “Darko Sobota u Hrvatskom saboru zastupati interese ovoga kraja i boriti se za značajne infrastrukturne projekte bitne za razvoj Koprivničko-križevačke županije”.

“Darko Sobota u proteklih 11 godina obnašao je dužnost zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije, a zbog nespojivosti ovih dviju dužnosti, dao je ostavku na zamjeničku dužnost”, ističu u HDZ-u.


Tagovi: DARKO SOBOTA MISEL JAKSIC SABOR

NEDAVNO OBJAVLJENO