DANAS SVEČANO OTVORENO

Građani lajkovima na Facebooku osvojili dječje igralište vrijedno više od 200.000 kn

Objavljeno, 26. lipnja 2019. Zabavno
# Foto: Robert Mihaljević / Dječje igralište u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Dječje igralište vrijedno više od 200.000 kuna otvoreno je danas na prigodnoj svečanosti na Trgu kralja Tomislava, najgušće naseljenom koprivničkom kvartu.

Igralište je donacija kompanije Ina koja je lani pokrenula Facebook kampanju za opremanje dječjih igrališta i parkova u Hrvatskoj. Koprivnica je prva dobila vrijednu donaciju za opremanje dječjeg igrališta zbog najvećeg broja pristiglih glasova na njihovu Facebooku.

Svečanom otvorenju prisustvovali su gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te direktor prodajne operative u sklopu Inine maloprodaje Borko Buturac.

„Kad vremenske prilike to dopuste, krenut ćemo i s hortikulturnim uređenjem okoliša i na taj način zaokružiti jednu lijepu priču u srcu Koprivnice“, izjavio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Posebnost Koprivnice je u tome što je ona po mnogo čemu prva ili među prvima u Hrvatskoj, pa tako i po ovoj našoj nagradnoj igri gdje su građani Koprivnice zaslužni što je ova vrlo vrijedna donacija stigla u njihov grad. Upravo su oni bili najaktivniji u našoj Facebook kampanji”, rekao je Borko Buturac iz Ine.

Prigodnim programom na otvaranju igrališta nastupili su mališani Dječjeg vrtića Tratinčica u pratnji odgojiteljica i ravnateljice Ide Šipek. Odmah nakon toga djeca su oduševljeno isprobala sve sprave na igralištu.


Tagovi: DJECJE IGRALISTE INA OTVORENJE

NEDAVNO OBJAVLJENO