RASPISANI NATJEČAJI

Grad traži tri radnika na neodređeno, objavljeni uvjeti i početna plaća

Objavljeno, 03. studenoga 2019. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / Gradska uprava na Zrinskom trgu broj 1 u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Koprivnica je raspisala tri natječaja kojima traži radnike ili radnice za poslove spremačice, referenta knjigovođe i namještenika za pomoćno-tehničke poslove.

Spremačica i pomoćni radnik primaju se na neodređeno, ali nepuno radno vrijeme od 30 sati tjedno. Zajamčena im je osnovna plaća koja u gradskoj upravi iznosi 4400 kuna bruto, odnosno oko 3500 kuna neto bez olakšica. Na to se još dodaje i 0,5 posto za svaku godinu radnog staža.

Dakle, kandidati koji, primjerice, imaju 15 godina staža mjesečno će na tim poslovima zarađivati oko 3800 kuna. Uvjet za ta dva radna mjesta su niža stručna sprema ili osnovna škola, a najbolji kandidat izabrat će se na testiranju i razgovoru.

Za referenta knjigovođu uvjet je srednja stručna sprema ekonomske struke, položen državni ispit i najmanje godinu dana radnog iskustva na takvim poslovima. Zajamčena plaća je 6500 kuna bruto, odnosno oko 4800 kuna neto plus dodatak na radni staž.

Natječaj za radno mjesto komunalnog radnika na neodređeno vrijeme ovih je dana raspisala i Općina Rasinja kod Koprivnice. Uvjet je osnovna škola, ali i potvrda o osposobljavanju za rukovanje motornom kosilicom i motornom pilom.


Tagovi: GRAD NATJECAJ RADNICI SPREMAčICA

NEDAVNO OBJAVLJENO