DAN GRADA KOPRIVNICE

Grad slavi 663. rođendan. Pogledajte višednevni bogat program proslave

Objavljeno, 01. studenoga 2019. Zabavno
# Foto: Robert Mihaljević / Središte Koprivnice / Arhivska fotografija
AUTOR
Redakcijski tekst

Koprivnica u ponedjeljak, 4. studenoga, slavi 663. rođendan. Bit će mnoštvo prigodnih događaja: koncerata, izložaba, druženja uz kavu, sportskih natjecanja, dječjih aktivnosti.

U ponedjeljak će se u Dvorani Domoljuba u 11 sati održati svečana sjednica Gradskog vijeća Koprivnice na kojoj će zaslužni pojedinici i ustanove dobiti javna priznanja i nagrade.

Detaljan program proslave Dana grada Koprivnice po danima možete pogledati OVDJE.

Najviše građana na svoje će doći iduće subote, 9. studenoga. Tada će se tradicionalno u središtu grada održati mnoštvo prigodnih zabavno-humanitarnih manifestacija.

Glazbena poslastica

Od jutra do 12 sati u lokalima u središtu Koprivnice gradonačelnik u subotu časti kavom ili čajem u povodu gradskog rođendana. Navečer pak Grad daruje koncertni spektakl Petra Graše koji će se održati u 20.30 sati u sportskoj dvorani gimnazije.

U nedjelju na istome mjestu, u dvorani gimnazije, u 19 sati još jedna glazbena poslastica: veliki koncert ansambla narodnih plesova i pjesama Lado. Baš kao i na Grašin koncert, ulazi se uz predočenje besplatne ulaznice.

Od brojnih događaja izdvajamo i izložbu svih idejnih rješenja rekonstrukcije središnjih trgova u Koprivnici koja će od četvrtka ujutro biti postavljena u Sinagogi u Svilarskoj ulici.

Isti dan, u četvrtak u 11 sati, u Galeriji Kovačić na Zrinskom trgu bit će predstavljeno nagrađeno idejno rješenje obnove Zrinskog trga uz otvorenu raspravu te pitanja na koja će odgovarati pobjednička ekipa iz projektnog studija NFO.


Tagovi: DAN GRADA KONCERTI PROGRAM PROSLAVA

NEDAVNO OBJAVLJENO