Grad proširuje naplatu parkiranja na još neke ulice i trgove

Objavljeno, 18. veljače 2024. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Grad je odlučio proširiti zone u kojima se naplaćuje parkiranje za još neke ulice.

Tako će se na dnevnom redu iduće sjednice Gradskog vijeća Koprivnice naći i izmjena odluke o naplati parkiranja na javnim gradskim površinama.

Kako doznajemo, parkiranje će se uvesti na početku Ulice Čarda (ispred poslovnih prostora i kafića, nasuport ulaza u Kampus) te na Trgu dr. Žarka Dolinara, kod ulaza u Kampus (prostor bivše vojarne).

Te dvije ulice ulaze u II. zonu naplate u kojoj je cijena parkiranja 0,40 eura po satu. U I. zoni (šire središte Koprivnice) cijena je 0,60 eura.

Odmah na snagu

Izmjenom odluke i uvođenjem naplate parkiranja u tim ulicama studentima i zaposlenicima Sveučilišta Sjever te korisnicima poslovnih prostora bit će omogućena povlaštena mjesečna parkirna karta.

“Pravo na mjesečnu povlaštenu parkirališnu kartu ima svaka fizička osoba koja je student, djelatnik Sveučilišta Sjever ili korisnik poslovnih prostora na Kampusu Sveučilišta Sjever te vlasnik ili korisnik poslovnih prostora ispred parkirališta na početku Ulice Čarda”, kažu u Gradskoj upravi.

Odluka o naplati parkiranja u Čardi i Trgu dr. Dolinara vrijedit će vrlo brzo nakon što ju usvoji Gradsko vijeće i objavi Glasnik grada.


Tagovi: KAMPUS KOPRIVNICA NAPLATA PARKIRANJE SVEUCILISTE

NEDAVNO OBJAVLJENO