Grad prodao vrijednu parcelu, doznali smo što se tamo gradi

Objavljeno, 21. listopada 2023. Vijesti
# Foto: GOOGLE STREET VIEW / Zemljište (lijevo) kod rotora na Peteranskoj cesti u Koprivnici - pogled prema gradu
AUTOR
Redakcijski tekst

Grad će uskoro prodati vrijednu parcelu na sjevernom ulazu u Koprivnicu. Poznato je i kome.

Odluku o prodaji trebalo bi donijeti Gradsko vijeće Koprivnice na sjednici u ponedjeljak. Prodaje se 3000 kvadrata zemljišta na Peteranskoj cesti u Koprivnici, nesporedno uz rotor koji vodi do kampusa, odnosno Sveučilišta Sjever i gradske poduzetničke tvrtke Enter.

Zemljište će kupiti tvrtka Željo-grad iz mjesta Presečno Visokočko istočno od Brezničkog Huma, na samoj granici s Koprivničko-križevačkom županijom.

Vlasnik Željko Hulec

Ukupno 3000 kvadrata livade Željo-grad će kupiti za oko 115.500 eura. To je oko 38,5 eura po četvornome metru.

“Na javnoj dražbi održanoj 11. rujna sudjelovalo je trgovačko društvo Željo-grad, Presečno Visočko, koje zastupa direktor Željko Hulec, kao jedini ponuditelj. Povrh početne cijene ponuđen je 1 euro te se nekretnina prodaje za 115.469,84 eura”, tumače u Gradu.

Prodaje se čestica 4818/19 na Peteranskoj cesti u Koprivnici / Foto: KATASTAR

Kako neslužbeno doznajemo, tvrtka Željo-grad tamo planira graditi benzinsku crpku s pratećim sadržajima – kafićem, dućanom i ostalim. Ta tvrtka, inače gradi stanove po Križevcima.

Lani su imali 8,9 milijuna kuna prihoda, što je oko 35 posto više nego predlani. Neto dobit iznosila je 634.000 kuna i bila je manja za 34 posto u odnosu na prethodnu godinu.


Tagovi: KOPRIVNICA PETERANSKA ROTOR žELJO-GRAD ZEMLJIšTE

NEDAVNO OBJAVLJENO