Grad prodaje čak 24 nova gradilišta kod bazena na Cerinama

Objavljeno, 21. studenoga 2022. Vijesti
# Foto: GRAD KOPRIVNICA / Pročelnik Tomislav Golubić i gradonačelnik Mišel Jakšić obilaze radove na komunalnoj infrastrukturi u novoj zoni Cerine
AUTOR
Robert Mihaljević

Grad je pripremio plan upravljanja nekretninama u idućoj godini o kojem će uskoro raspravljati i Gradsko vijeće.

Prema tom planu, gradska uprava u Koprivnici konačno bi trebala realizirati prodaju takozvane “Merićeve zgrade” u strogom centru grada s adresom na Trgu bana Jelačića broj 1.

Možda najvredniji posao bit će planirana prodaja čak 24 nova gradilišta na području stambene zone „Cerine“ blizu tamošnjih gradskih bazena. Navodno za ta gradilišta vlada priličan interes. Prema gruboj procjeni, Grad bi na tim parcelama mogao zaraditi najmanje 5 milijuna kuna.

Prva gradilišta za obiteljske kuće u novoj stambenoj zoni na Cerinama već su prodana, a nova bi u prodaju putem javnog natječaja trebala krenuti idućih mjeseci. Prvih pet parcela prodano je po cijenama većim od 400 kuna za četvorni metar, koliko je iznosila početna cijena.

Grad tijekom iduće godine planira prodati i kuću s dvorištem u Zvirušću, dva gradilišta na području zone „Cvjetna“, kuću i dvorište na Varaždinskoj cesti 113B te kuću, zgrade i dvor u Miklinovcu 173 ukupne površine 1084 četvorna metra.

Osim toga, oglasit će se i prodaja dvorišta i gospodarske zgrade u Reki,  Ulica 1. maja, dvije livade na Trgu dr. Žarka Dolinara površine 1785 i 2163 četvorna metra te livada na Peteranskoj cesti površine 3000 kvadrata.


Tagovi: BAZENI CERINE GRADILIšTA NEKRETNINE PRODAJA

NEDAVNO OBJAVLJENO